''Λίγοι οι 800 υπάλληλοι'' - Νίκας: ''όχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας' - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

''Λίγοι οι 800 υπάλληλοι'' - Νίκας: ''όχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας'

''Λίγοι οι 800 υπάλληλοι'' - Νίκας: ''όχι στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας'

Share This
Παρεμβάσεις επί παρεμβάσεων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST με το ''καυτό'' θέμα της διαθεσιμότητας να ανάβει... φωτιές στους δήμους. Η Καλαμάτα ''πρωταγωνίστησε'' με το ''εντέλεσθε'' Νίκα και η συζήτηση έγινε παρουσία του Προέδρου των Εργαζομένων στους ΟΤΑ Σπύρου Σαρδέλη και του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μπούχαλη.
 Ο κος Σαρδέλης σημείωσε πως είναι... κοροϊδία αυτό που συμβαίνει και ταύτισε την διαθεσιμότητα και τις προθέσεις του υπουργείου με απολύσεις, σημειώνοντας πως οι αντιδράσεις θα είναι δυναμικές και σε κάθε επίπεδο. Ο κος Μπούχαλης αντέδρασε για τις λογικές που οδηγούν τους δήμους στο λουκέτο, ενώ σε ερώτηση του Ν. Μπελογιάννη (Δ/ντή BEST) και οι δύο σημείωσαν πως οι περίπου 800 υπάλληλοι στο δήμο Καλαμάτας, δεν επαρκούν. Όλοι αναγνώρισαν την... ομηρία των 5μήνων και των stage και στάθηκαν στην... στοχοποίηση του δημοσίου τομέα, αλλά και την... έλλειψη στήριξης του ιδιωτικού. Λίγη ώρα αργότερα παρουσία και του Θανάση Τσαμούλη (Δ/ντή ''Φωνή'') σχολιάστηκαν τα αρκετά παράπονα και το ρεπορτάζ για την όλη υπόθεση των υπογείων κάδων, να μην ξεχνάμε κόστισε κάτι παραπάνω από 5.000 ευρώ ο καθένας, με χρηματοδότηση 700 και... χιλιάδες ευρώ από το ''Πράσινο Ταμείο''.
Οι υπόγειοι κάδοι σε σημεία που προκαλούν προβλήματα – τα τηλεφωνήματα αρκετά – κυκλοφοριακά και όχι μόνο, ζήτημα υπάρχει και με την επικινδυνότητα αλλά και που... προσκρούουν στα δίκτυα, όλα αυτά τέθηκαν, με την παρέμβαση του Δημάρχου Καλαμάτας, να είναι χαρακτηριστική. Αρχικά για το ζήτημα των κάδων τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια με αυτοψία και παρουσία Τζαμουράνη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που σημειώνονται και ότι είναι δυνατόν καλύτερο σε συνεννόηση και με τους πολίτες. Ερωτώμενος για τις προθέσεις που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στάθηκε αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages