Οργισμένη απάντηση διαμέσου του εντύπου τους η απάντηση για το χθεσινό φιάσκο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οργισμένη απάντηση διαμέσου του εντύπου τους η απάντηση για το χθεσινό φιάσκο

Οργισμένη απάντηση διαμέσου του εντύπου τους η απάντηση για το χθεσινό φιάσκο

Share This
Αφού τελικά δεν «τσίμπησαν» οι Βουλευτές και οι επικεφαλής αυτοδιοικητικοί του νομού Μεσσηνίας στο κάλεσμα της Παμμεσσηνιακής συγκέντρωσης με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα από το έντυπο τους «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» αποκαλύπτονται δίνοντας την πολιτική διάσταση που ήθελαν από την πρώτη στιγμή για αυτήν την συγκέντρωση οι ενορχηστρωτές της... Με ένα πρωτοσέλιδο που βλέπετε οι «εγκέφαλοι» δεν άντεξαν και δίνουν επιτέλους φανερά!! τις πολιτικές διαστάσεις του ζητήματος κάτι που είχαν στο μυαλό τους από την πρώτη στιγμή που πήγαν να βάλουν της σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ στην απόγνωση και αγανάκτηση των Μεσσηνίων για τους οδικούς άξονες . Παρουσιάζουν δήθεν ευθύνες της Ν.Δ αλλά και της Περιφέρειας αγνοώντας προκλητικά ότι τόσο η Ν.Δ και μάλιστα και με τον ίδιο τον προεδρό της και πρωθυπουργό της Χώρας Αντώνη Σαμαρά είναι παρών στο θέμα αλλά και σε όλα τα Μεσσηνιακά θέματα από την πρώτη στιγμή αλλά και η περιφέρεια με τον ίδιο τον περιφερειάρχη με συνεχή πίεση στους αρμόδιους για την επίλυση των δύο κυριοτέρων θεμάτων (Τσακώνα-Ολυμπία Οδό).
Εκτεθειμένος στην όλη εξέλιξη, που έπρεπε να την περιμένει, είναι ο Δήμαρχος της Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας που δεν μπόρεσε να κάνει πίσω στις πιέσεις της «παράγκας» και των εξαπτέρυγων της και τώρα καλείτε να απαντήσει αυτός για την μομφή που ρίχνουν στο κόμμα που τον έβγαλε Δήμαρχο και σε προέκταση στο πρόεδρο και Πρωθυπουργό της Χώρας Αντώνη Σαμαρά, αν η Ν.Δ απέχει από τις διεκδικήσεις των θεμάτων για τον Νομό Μεσσηνίας όπως χαρακτηριστικά γράφουν με πρωτοσέλιδο τους οι «εγκέφαλοι» της μάζωξης με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως πρέπει να καταλάβουν για ακόμη μια φορά οι νοσταλγοί της συνδιοίκησης ότι ευτυχώς τα πολιτικά πρόσωπα ξύπνησαν η Χώρα αλλάζει σελίδα, ότι και να γίνει, και δεν μπορούν ιδιαίτερα στην Μεσσηνία να παρουσιάζουν όποιον θέλουν σαν Μεσσηνιάρχη που και αυτός δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει μέχρι που μπορεί να φτάσει... Οι Μεσσήνιοι στα μεγάλα προβλήματα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς πολιτική ταυτότητα και το έχουμε αποδείξει, αφήστε τα «σατανικά» σας σχέδια και σενάρια διότι ανήκουν σε άλλη εποχή που δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για όλους εμάς πέρασε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages