Σκληρό ροκ Τατούλη με ΣΥΡΙΖΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR


ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ.
1. Γιατί φοβάται ο κ. Τατούλης; Στο παραλήρημά του ο κ. Τατούλης είπε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν σε κίνδυνο τον διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων». Οφείλουμε να του απαντήσουμε ότι μία ερώτηση στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ποτέ δεν θέτει σε κίνδυνο κάποιο διεθνή διαγωνισμό εκτός εάν η Αναθέτουσα Αρχή στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κ. Τατούλης κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Μήπως λοιπόν υπάρχουν μη σύννομες ενέργειες και γι΄αυτό φοβάται ο κ. Τατούλης; Αν συμβαίνει αυτό η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του προφανώς και όχι των ερωτώντων.
2. Ο κ. Τατούλης είπε επίσης ότι «δεν συμμετέχει σε κανένα στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού». Αναρωτιόμαστε. Αφού η Αναθέτουσα Αρχή για το συγκεκριμένο ΣΔΙΤ είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου ποιος τελικά συμμετέχει και ποιος διαπραγματεύεται με τους υποψήφιους επενδυτές;
3. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανήκει στο Ελληνικό κράτος και δεν έχει γίνει ακόμη προτεκτοράτο του κ. Φούχτελ με τον οποίο συναλλάσσεται ο κ. Τατούλης. Συνεπώς υπόκειται στους νόμους του Ελληνικού κράτους και φυσικά στα πλαίσια των διακριτών ρόλων Βουλής και Περιφέρειας υπόκειται και θα υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο για τις πράξεις του και τις παραλείψεις του.
4. Ιδιαίτερα για την διαχείριση του Δημοσίου χρήματος ο κ. Τατούλης δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του όταν ήταν Υφυπουργός Πολιτισμού όπου είχε φτάσει να σκορπάει αφειδώς το Δημόσιο χρήμα ακόμα και σε εκκλησίες για να επανεκλεγεί ως Βουλευτής Αρκαδίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι Βουλευτές του θα ασκούν έλεγχο για την προστασία του Δημοσίου χρήματος γιατί είναι χρήματα των άγρια φορολογούμενων πολιτών και δεν θα αφήνουν χωρίς έλεγχο οποιονδήποτε διαχειρίζεται Δημόσιο χρήμα και φυσικά και τον κ. Τατούλη να το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτεί φιλικά του Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages