Έκρηξη οργής και αγανάκτησης στη Μεσσήνη - Νέα περιστατικά με ηλικιωμένη και 22χρονη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έκρηξη οργής και αγανάκτησης στη Μεσσήνη - Νέα περιστατικά με ηλικιωμένη και 22χρονη

Έκρηξη οργής και αγανάκτησης στη Μεσσήνη - Νέα περιστατικά με ηλικιωμένη και 22χρονη

Share This
Απίστετυτα τα σκηνικά που συνεχιζονται στη Μεσσήνη με την κατάσταση να έχει ξεφύγει πέρα απο κάθε όριο. Αθίγγανοι είναι υπεύθυνοι για δύο ακόμη περιστατικά που κατεγράφησαν τις τελευταίες ώρες με την οργή και την αγανάκτηση να κυριαρχούν. Χθες το απόγευμα νεαρή πηγαίνοντας προς την Μπούκας δέχθηκε επίθεση από αθιγγάνους που είχαν σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα.
Η κοπέλα αντιστάθηκε και οι αθίγγανοι την τραυμάτισαν. Σήμερα το πρωί μετά την Εκκλησία ηλικιωμένη πηγαίνοντας προς το σπίτι της δέχθηκε επίθεση από αθίγγανους που κάνουν πλέον επιδρομές, έριξαν την γυναίκα κάτω και την τραυμάτισαν σοβαρά, επιχειρώντας να τις αρπάξουν ότι είχε επάνω της. Τα δύο αυτά μαζί με μία δραματική έκκληση της οικογένειας Δουρούμη, μετέφερε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Μεσσήνης για τις δημαιρεσίες ο Σύμβουλος Νίκος Δουρούμης ζητώντας με έκδηλη την αγανάκτηση και την οργή ''...σας παρακαλώ κάντε κάτι. Η διορία έχει αρχίσει και μετράει. Βράζουμε, χτυπά το κινητό μας και τρέμουμε'', είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages