Σε μεσσηνιακά χέρια η υπόθεση της ανάπτυξης & της συνεργασίας με την COSCO - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε μεσσηνιακά χέρια η υπόθεση της ανάπτυξης & της συνεργασίας με την COSCO

Σε μεσσηνιακά χέρια η υπόθεση της ανάπτυξης & της συνεργασίας με την COSCO

Share This
Με ενδιαφέρουσα σημειολογία η σημερινή παρουσία του ισχυρού άντρα της COSCO Γουέι Τζιαφού στα εγκαίνια του νέου προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά. Η επενδυτική δυναμική που πηγάζει από την παρουσία της COSCΟ και η πρόσκληση του Πρωθυπουργού για περαιτέρω συνεργασία στους διάφορους τομείς της οικονομίας "καλλιεργείται" από μεσσηνιακά χέρια. Την αρχή για τον σπόρο της συνεργασίας είχε κάνει ο αείμνηστος Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος πριν από χρόνια σε ένα εγχείρημα που η δυναμικότητα που αναπτύσσει ακόμη και σήμερα αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο την αξία του.
Στην ίδια κατεύθυνση και ο γιός του Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, του οποίου η παρουσία αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικούς συνδετικούς κρίκους της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που ομολογείται από τους Κινέζους ιδιαίτερα κάθε φορά (πρόσφατα έγινε αυτό και στις επαφές που είχε η ελληνική αποστολή στην Κίνα). Προσθέστε τον αέρα και την δυναμική που απέδωσε σε αυτήν την προσπάθεια γιγαντώνοντάς την ο Μεσσήνιος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με διορατικότητα και συγκεκριμένες στοχεύσεις και που έβαλε τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία και προοπτικές να γίνει ο Πειραιάς το πρώτο ευρωπαϊκό λιμάνι, με έμφαση στις επενδύσεις, τα έσοδα και τις θέσεις εργασίας. Ρόλο - κλειδί στην προετοιμασία όλου αυτού του εγχειρήματος πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και σήμερα και στο νέο επικείμενο σχεδιασμό έπαιξε ο Μεσσήνιος Διευθυντής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Δημήτρης Πτωχός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages