Διασπασμένοι οι ομογενείς στο συνέδριο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διασπασμένοι οι ομογενείς στο συνέδριο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά

Διασπασμένοι οι ομογενείς στο συνέδριο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής-Καναδά

Share This
Ξεκινά σήμερα στην Καλαμάτα το 35ο Συνέδριο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καλαμάτας, στο οποίο όμως αναμένεται ότι θα υπάρχουν σοβαρές απουσίες γιατί οι ομογενείς μας είναι και πάλι διασπασμένοι… Σημειώνεται ότι η απόφαση για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Καλαμάτα ελήφθη στο προηγούμενο, 34ο Συνέδριο, όμως Σύλλογοι της Ομοσπονδίας επεδίωξαν να γίνει τελικά το συνέδριο στη Βόρεια Αμερική. Σήμερα θα γίνουν οι εγγραφές των συνέδρων ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν αύριο.
Ο χώρος του συνεδρίου είναι το αμφιθέατρο Νικολάου Πολίτη, στην πανεπιστημιακή σχολή της Καλαμάτας, ενώ στους ομογενείς, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί, θα μιλήσουν ο Σταύρος Μπένος για το Σωματείο «Διάζωμα» και το ρόλο των πολιτών στην προστασία των μνημείων, ο εμπορικός διευθυντής της Οινομεσσηνιακής Βαγγέλης Ξυγκώρος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Μανιάτης. Στο συνέδριο θα εκλεγεί η νέα διοίκηση τα Παμμεσσηνιακής, η οποία μάλιστα την Κυριακή θα εκκλησιαστεί στην Υπαπαντή του Χριστού Καλαμάτας. Οι εκλογές αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις επτά το απόγευμα, οπότε θα ξεκινήσει μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα. Επισημαίνεται, τέλος, ότι την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία Αποδήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages