Άνω των 100.000 ευρώ όφειλαν οι επιχειρήσεις που «έχασαν» τα τραπεζοκαθίσματά τους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άνω των 100.000 ευρώ όφειλαν οι επιχειρήσεις που «έχασαν» τα τραπεζοκαθίσματά τους

Άνω των 100.000 ευρώ όφειλαν οι επιχειρήσεις που «έχασαν» τα τραπεζοκαθίσματά τους

Share This
Ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ η οφειλή των επιχειρήσεων, των οποίων τα τραπεζοκαθίσματα μάζεψε το πρωί ο Δήμος. Η κατάσταση φαίνεται ότι είναι τρομερά δύσκολη, αφού καμία από τις επιχειρήσεις δεν έσπευσε να ρυθμίσει την οφειλή της για να πάρει πίσω τα τραπεζοκαθίσματα και να ξαναλειτουργήσει… Όπως δήλωσε στο «Kalamata Journal» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Παύλος Μπουζιάνης, αφαιρέθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα από τρεις επιχειρήσεις καφέ στην πλατεία, λόγω ληξιπρόθεσμων οφελών προς το Δήμο από εκμετάλλευση του κοινόχρηστου χώρου. Επιπλέον, αφαιρέθηκαν από μια επιχείρηση τα σκαμπό που είχε στη φάτσα του καταστήματος προς την Αριστομένους.
Πρόκειται για την επιχείρηση «Bread», που δεν είχε άδεια να τοποθετήσει σκαμπό προς την πλευρά της Αριστομένους. Οι τρεις επιχειρήσεις με τις οφειλές προς το Δήμο είναι το «Fuente», το «Centro» και το «Prelude». Ο αντιδήμαρχος κ. Μπουζιάνης τόνισε ότι πριν από την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, έγιναν αυτοψίες από τη δημοτική αστυνομία, απεστάλησαν ειδοποιητήρια, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν προσήλθαν στο Δήμο προκειμένου να γίνει διακανονισμός της οφειλής τους. Σημείωσε επίσης ότι οι οφειλές των επιχειρήσεων έφτασαν σε τόσο μεγάλο ποσό διότι οι προσαυξήσεις που επιβάλλονται στις ληξιπρόθεσμες οφειλές ανέρχονται στο τριπλάσιο ποσό της αρχικής οφειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages