Πέτρος Τατούλης, “Πολιτικά συνεταιράκια ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πέτρος Τατούλης, “Πολιτικά συνεταιράκια ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος.

Πέτρος Τατούλης, “Πολιτικά συνεταιράκια ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος.

Share This
Σχο­λι­ά­ζον­τας την ε­πι­στο­λή των τρι­ών βου­λευ­τών του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ σχε­τι­κά με την δι­α­δι­κα­σί­α ε­πι­λο­γής α­να­δό­χου για το έρ­γο “Ο­λο­κλη­ρω­μέ­νη Δι­α­χεί­ρι­ση Στε­ρε­ών Α­πο­βλή­των Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου”, ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου, Πέ­τρος Τα­τού­λης δή­λω­σε: “Τον πό­λε­μο λά­σπης που ά­νοι­ξε ε­ναν­τί­ον μας ο αρ­χη­γός της Χρυ­σής Αυ­γής στην Νε­μέ­α συ­νέ­χι­σε σή­με­ρα δια των αν­τι­προ­σώ­πων του, ο κ. Τσί­πρας. Στο λα­ϊ­κι­σμό των ά­κρων, η Πε­λο­πόν­νη­σος α­παν­τά με την πρω­το­πο­ρί­α της σε ό­λα τα ε­πί­πε­δα. Πρώ­τοι ο­λο­κλη­ρώ­σα­με μια δι­α­δι­κα­σί­α που στην υ­πό­λοι­πη Ελ­λά­δα πα­ρα­μέ­νει α­νοι­κτή ε­πί σχε­δόν δε­κα­ε­τί­ες και για αυ­τό εί­μα­στε υ­πε­ρή­φα­νοι. Πρώ­τοι δεί­ξα­με το δρό­μο. Πρώ­τοι δη­μι­ουρ­γή­σα­με το μον­τέ­λο. Πρώ­τοι κα­θα­ρί­ζου­με την πε­ρι­φέ­ρεια μας, προ­κει­μέ­νου τα χρή­μα­τα των πο­λι­τών να μην κα­τα­λή­γουν στις βα­θι­ές τσέ­πες των γνω­στών ε­πι­τη­δεί­ων. Στον κου­βά της δι­α­πλο­κής.
Ο κ. Τσί­πρας και ο κ. Μι­χα­λο­λιά­κος δεν θα α­ναγ­κά­σουν τον λα­ό της Πε­λο­πον­νή­σου να μέ­νει με το κε­φά­λι χω­μέ­νο στη μι­ζέ­ρια με τα φτη­νά τους κολ­πά­κια. Δεν τους κά­νου­με το χα­τί­ρι. Ού­τε το πα­ρα­κρά­τος, ού­τε η μα­φί­α των ερ­γο­λά­βων των σκου­πι­δι­ών έ­χει θέ­ση στην Πε­λο­πόν­νη­σο. Ού­τε α­σφα­λώς και οι πο­λι­τι­κοί τους εκ­φρα­στές. Και ας τρο­μά­ζουν ό­σο θέ­λουν τα πο­λι­τι­κά συ­νε­ται­ρά­κια, που προ­στρέ­χουν σή­με­ρα ξε­δι­άν­τρο­πα στην κυ­βέρ­νη­ση που οι ί­διοι σε κά­θε τους λέ­ξη ε­πι­χει­ρούν υ­βρι­στι­κά να α­πο­δο­μούν. Κι αυ­τό εί­ναι α­να­με­νό­με­νο. Δεν τους έ­νοια­ξε πο­τέ το δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον, πα­ρά μο­νό πώς θα ε­ξυ­πη­ρε­τή­σουν τη δι­κή τους φτη­νή ι­δι­ο­τέ­λεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages