Το "βαλιτσάκι'' της ΕΥΠ θα... μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και στη Μεσσηνία!!! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το "βαλιτσάκι'' της ΕΥΠ θα... μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και στη Μεσσηνία!!!

Το "βαλιτσάκι'' της ΕΥΠ θα... μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και στη Μεσσηνία!!!

Share This
Toν... ύπνο τους έχουν αρχίσει να χάνουν ορισμένοι και στη Μεσσηνία. Οι στενές επαφές με την Χρυσή Αυγή που είχαν καλλιεργήσει - κάποιοι εξ αυτών και υπέρ του δέοντος - μετά και τις τελευταίες εξελίξεις τους φέρνουν στο επίκεντρο των ελέγχων. Όπως επισημάνθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST το "βαλιτσάκι" της ΕΥΠ έχει καταγράψει πολλά, αρκετά ώστε να δεθούν πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα και στη Μεσσηνία. Και δυστυχώς και στον χώρο της Αστυνομίας όπου θύλακες είχε επιχειρήσει και... έφτιαξε η Χ.Α. Μετά τις κεντρικές έρευνες που διεξάγονται συντονισμένα, σειρά θα πάρει και η αποτύπωση των όσων γίνονταν σε τοπικό επίπεδο, όπου κι εδώ οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως σχετίζονται κάποιοι του σώματος της Αστυνομίας.
Εκείνοι που ενημέρωναν την Χ.Α. για τα όσα γίνονταν με την οργάνωση να είναι πάντα πιο μπροστά, ακόμη κι από τους αστυνομικούς στα περιστατικά που "κρινόταν" πως θα έπρεπε να επέμβει η ομάδα των στελεχών της, για το... σόου και πριν τις κάμερες, για να δείχνει στον κόσμο πως μπορεί να παρέχει "προστασία" και να κερδίζει έδαφος στην "εκτίμηση" των πονεμένων από τα διάφορα περιστατικά - κυρίως παραβατικότητας - πολιτών. Όπως συνέβη στον Άρι, στην Σπερχογεία και αλλού... Όλα αυτά ο κοριός της ΕΥΠ τα έχει καταγράψει, για το ποιός έπαιρνε τηλέφωνο και ειδοποιούσε την "ομάδα" της Χ.Α. όπως και το με ποιούς είχε... σύνδεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages