Τατούλης: «είναι χρέος όλων μας να αντιμετωπισθούν οι ακραίες δυνάμεις της χώρας» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τατούλης: «είναι χρέος όλων μας να αντιμετωπισθούν οι ακραίες δυνάμεις της χώρας»

Τατούλης: «είναι χρέος όλων μας να αντιμετωπισθούν οι ακραίες δυνάμεις της χώρας»

Share This
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα και τους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Δημήτρη Σταυρόπουλο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στον Μελιγαλά, σημείωσε: «Πρόκειται για αθλιότητες των κυρίων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι πυροδότησαν ένα έκρυθμο κλίμα. Από την πρώτη στιγμή έκανα λόγο για άμεση ανάγκη τήρησης του νόμου τόσο σε επίπεδο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όσο και σε επίπεδο Δικαιοσύνης απέναντι στον συγκεκριμένο χουλιγκανισμό. Εμείς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δημιουργούμε το πολιτικό περιβάλλον όπου αυτό μπορεί να γίνει εφικτό.
Ο περιορισμός των άκρων σήμερα κιόλας είναι μια φυσική υποχρέωση, μια φυσική πρωτοβουλία όλων εμάς που έχουμε την ευθύνη η χώρα να ξεπεράσει την κρίση. Πάνω σε αυτό διερευνούμε όλες τις προϋποθέσεις προς την επίτευξη των στόχων αυτών. Κατά ομολογία των κυρίων βουλευτών πρόκειται για στρατιωτική οργάνωση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αύριο. Είναι υπόθεση σημερινή». Σε ερώτηση που τέθηκε στον κ. Τατούλη σχετικά με ενδεχόμενη συνεργασία της ΝΔ με την λεγόμενη «σοβαρή» Χ.Α., δήλωσε: «Δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σοβαρή και μη σοβαρή Χρυσή Αυγή. Η μόνη διάκριση είναι ανάμεσα στα στελέχη της ακραίας αυτής δύναμης που με τις κινήσεις τους δημιουργούν έναν τεράστιο κίνδυνο για την χώρα να εκτραπεί και φυσικά στους πολίτες που για δικούς τους λόγους δικαιολογημένης οργής ψήφισαν αυτό το κόμμα. Εμείς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν παραχωρούμε ούτε ένα εκατοστό από τους χώρους μας, από την Ιστορία μας, από το αύριο των συμπολιτών μας. Είμαστε στην μπροστινή γραμμή του μετώπου. Όλα αυτά τα σενάρια τα χαρακτηρίζω όνειρα θερινής νυκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages