Βγάζουν όλες τις υποθέσεις απο το αρχείο οι εισαγγελείς της Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βγάζουν όλες τις υποθέσεις απο το αρχείο οι εισαγγελείς της Πελοποννήσου

Βγάζουν όλες τις υποθέσεις απο το αρχείο οι εισαγγελείς της Πελοποννήσου

Share This
Μπορεί αυτή την στιγμή με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής να ασχολείται ο Αρειος Πάγος αλλά σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν δοθεί εντολές σε όλα τα πρωτοδικεία της χώρας να ανοίξουν πάλι τους φακέλους που αφορούν την δράση της Χρυσής Αυγής σε όλους τους νομούς της χώρας. Την ίδια εντολή έχουν και οι αστυνομικοί διευθυντές σε όλη την επικράτεια. Μαζί βέβαια με τους ελέγχους που κάνει για παραλείψεις το Εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας.
Ολα τα περιστατικά και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα θα μπούν πλέον αν δεν έχουν ήδη απο χθές μπεί στο μικροσκόπιο τόσο των εισαγγελικών λειτουργών όσο και της ΕΛΑΣ. Περιστατικά βίας που είχαν μπεί στο αρχείο θα ερευνηθούν απο την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωπα με τις αρχές και τοπικά μικρά στελέχη της οργάνωσης. Στην Πελοπόννησο δυστυχώς υπάρχουν δεκάδες τέτοια περιστατικά που πλέον ανασύρονται στην επιφάνεια και αναζητούνται οι πρωταγωνιστές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages