Τα golden boys της ΤΕΡΝΑ θα κάνουν μπουρδέλο όλη την Πελοπόννησο; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα golden boys της ΤΕΡΝΑ θα κάνουν μπουρδέλο όλη την Πελοπόννησο;

Τα golden boys της ΤΕΡΝΑ θα κάνουν μπουρδέλο όλη την Πελοπόννησο;

Share This
Την Ελλάδα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ την έκαναν τα περιβόητα golden boys των μεγάλων εταιρειών. Κάτι απίθανοι τύποι που τυφλώθηκαν απο την αλλαζονεία της δύναμης του χρήματος και έβλεπαν και συνεχίζουν να βλέπουν σαν σκουπίδια τους πολίτες και ιδαιίτερα τους πολίτες της επαρχίας. Στην υπόθεση της Καλλιρόης οι κάτοικοι ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ και κανείς δεν μπορεί να τους πεί πλέον τίποτα. Δεν φταίνε οι κάτοικοι της Οιχαλίας γιατί τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ (και οι εξυπνάκηδες που ασχολούνται με τα σκουπίδια) τους θεώρησαν κουτοχωριάτες. Πίστεψαν ότι στα μουλωχτά και με τα ΜΑΤ αν χρειαστεί θα επιβάλουν την απόφαση τους.
Τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ προτίμησαν τις συσκέψεις στην Αθήνα με διάφορους παρά να πάνε καθαρά στην περιοχή, να μιλήσουν με τον κόσμο και τις αρχές. ΕΚΤΟΣ και αν κάποιοι νταραβεριτζήδες απο τις “αρχες του τόπου” τους είχαν υποσχεθεί ότι θα το περάσουν..! Τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ έκαναν επιλεκτικές συνεργασίες και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ με επίλεκτους του περιφερειακού τύπου, θεωρώντας ότι είναι πάνοπλοι. Το αποτέλεσμα είναι να το καταλάβουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ και πλέον να μην μαζεύεται το πρόβλημα. Τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ αγνόησαν τις τοπικές κοινωνίες και πλέον τις φέρνουν αντιμέτωπες με τους αιρετούς. Πιστεύει κανεις οτι έχει πρόβλημα ο Τατούλης αν το εργοστάσιο γίνει στην Καλλιρόη ή στην Καπερναούμ; Ο Τατούλης θέλει να πάει σε εκλογές με λυμμένο το πρόβλημα των σκουπιδιών για να κάνει περίπατο. Και αυτό τα στελέχη της ΤΕΡΝΑ το έκαναν πρόβλημα. μοριαςnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages