Συνελήφθησαν 8 άτομα, προσήχθησαν 46 και έγινε έλεγχος σε 141 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθησαν 8 άτομα, προσήχθησαν 46 και έγινε έλεγχος σε 141

Συνελήφθησαν 8 άτομα, προσήχθησαν 46 και έγινε έλεγχος σε 141

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.1.2014) από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Πύλου Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν σαράντα ένα (141) άτομα, εκ των οποίων εξήντα εννέα (69) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα δύο (72) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δώδεκα (112) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα έξι (46) άτομα, από τα οποία είκοσι επτά (27) ήταν ημεδαποί και δεκαεννέα (19) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι: • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 25ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία και απόπειρα ληστείας. • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα. • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. • Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα τέσσερις (44) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages