Ανακοίνωση-καταγγελία των Ν.Ε. Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση εισόδου των πολιτών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανακοίνωση-καταγγελία των Ν.Ε. Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση εισόδου των πολιτών

Ανακοίνωση-καταγγελία των Ν.Ε. Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαγόρευση εισόδου των πολιτών

Share This
«ΓΙΑ μια α­κό­μη φο­ρά ο κ. Τα­τού­λης ε­πέ­δει­ξε α­κραί­α αν­τι­δη­μο­κρα­τι­κή πρα­κτι­κή και συμ­πε­ρι­φο­ρά. Κά­λε­σε τα ΜΑΤ να εμ­πο­δί­σουν τους ει­ρη­νι­κά δι­α­μαρ­τυ­ρό­με­νους πο­λί­τες να πα­ρα­βρε­θούν στη συ­νε­δρί­α­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου με θέ­μα συ­ζή­τη­σης την ΜΠΕ για τη δι­α­χεί­ρι­ση των α­πορ­ριμ­μά­των της Πε­λο­πον­νή­σου. Η ε­νέρ­γεια αυ­τή του κ. Τα­τού­λη α­πο­τε­λεί το α­πο­κο­ρύ­φω­μα της γνω­στής αν­τι­δη­μο­κρα­τι­κής του πρα­κτι­κής.
Βα­ρύ­τα­τες ευ­θύ­νες ό­μως έ­χουν και ό­σοι Πε­ρι­φε­ρεια­κοί Σύμ­βου­λοι πα­ρέ­μει­ναν στη σι­δη­ρό­φρα­κτη αυ­τή δή­θεν συ­νε­δρί­α­ση και α­νέ­χτη­καν να συ­νε­δριά­ζουν με τα ΜΑΤ και τους πο­λί­τες να εί­ναι στο κρύ­ο και τη βρο­χή. Οι δυ­νά­μεις του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ δεν μπο­ρού­σαν να α­νε­χτούν και να νο­μι­μο­ποι­ή­σουν συ­νε­δρί­α­ση η ο­ποί­α α­πέ­κλει­ε τους πο­λί­τες με τη συν­δρο­μή των ΜΑΤ. Ας μην χαί­ρε­ται ό­μως ο κ. Τα­τού­λης και τα ερ­γο­λα­βι­κά συμ­φέ­ρον­τα τα ο­ποί­α εκ­προ­σω­πεί ό­τι νο­μι­μο­ποί­η­σε τη ΜΠΕ ε­πει­δή 28 Πε­ρι­φε­ρεια­κοί Σύμ­βου­λοι εί­παν ΝΑΙ στο σκου­πι­δο­ερ­γο­στά­σιο με την πα­ρου­σί­α των ΜΑΤ στην εί­σο­δο.» Αυ­τά α­να­φέ­ρει σε α­να­κοί­νω­ση που ε­ξέ­δω­σαν οι Ν.Ε. Πε­λο­πον­νή­σου του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για την α­πα­γό­ρευ­ση ει­σό­δου των πο­λι­τών στη συ­νε­δρί­α­ση του πε­ρι­φε­ρεια­κού συμ­βού­λιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages