ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΕΙΠΕ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΕΙΠΕ...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΛΕΙΠΕ...

Share This
Ο Δήμος Καλαμάτας προτείνει 23 σημεία για την εγκατάσταση κόμβων που θα παρέχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πρόταση αυτή απεστάλη στο Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Μενέλαο Δασκαλάκη, κατόπιν προσκλήσεως του, με σκοπό τη δημιουργία ενός αξιόπιστου εθνικού δικτύου Wi-Fi προς υλοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Το έγγραφο ζητούσε από τους Δήμους όλης της χώρας να υποδείξουν σημεία για την εγκατάσταση των κόμβων αυτού του δικτύου, με τον περιορισμό ότι αυτά δεν πρέπει να καλύπτονται από άλλες παρεμφερείς δράσεις και, επίσης, πρέπει να βρίσκονται σε οικισμούς με πληθυσμό μεγαλύτερο από 600 κατοίκους. Ο αριθμός των σημείων που αναμένεται να εγκριθούν για Δήμους του μεγέθους του Δήμου μας είναι περί τα 12.
Ο Δήμος Καλαμάτας πρότεινε τα παρακάτω 23 σημεία για δωρεάν Wi-Fi: Κεντρικός Λιμένας Καλαμάτας, χώρος υποδοχής κρουαζιερόπλοιων Αεροδρόμιο Καλαμάτας Νοσοκομείο Καλαμάτας Μέγαρο Χορού Παραλία Καλαμάτας (από Ανάσταση έως Φιλοξένια) Πλατεία Ταξιαρχών Πλατεία Υπαπαντής Πλατεία Όθωνος Παραλία Μ. Μαντίνειας - Πάρκο Αλμυρού Πεζοδρόμιο Αριστομένους από πλατεία Βασ. Γεωργίου μέχρι Δικαστήρια Κεντρική πλατεία Αρφαρών Πεζόδρομος Βαλαωρίτου Πλατεία Αγίων Αποστόλων Κολυμβητήριο Καλαμάτας Πάρκο Λιμενικού Κάστρο Καλαμάτας Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Γήπεδο Μεσσηνιακού Γήπεδα μπάσκετ - τένις στην οδό Νέδοντος Πλατεία Θουρίας Κτήριο ΔΗΠΕΘΕΚ Νότιο τμήμα πάρκου στο Ανατολικό Κέντρο και Λαίϊκα – Τμήμα οδού Λαιΐκων
 ΝΕΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Σημειώνεται ότι τρεις νέοι κόμβοι του ασύρματου δικτύου του Δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν αυτή την εβδομάδα και ήδη εμφανίζουν αξιοσημείωτη δραστηριότητα από πλευράς επισκεπτών. Οι κόμβοι αυτοί τοποθετήθηκαν στα δημοτικά καταστήματα, στις Τοπικές Κοινότητες Αλωνίων, Αριοχωρίου και Ασπροχώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages