Την παρουσίαση της πεντάδας των αντιπεριφερειαρχών ολοκλήρωσε η «Πελοπόννησος Πρώτα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την παρουσίαση της πεντάδας των αντιπεριφερειαρχών ολοκλήρωσε η «Πελοπόννησος Πρώτα»

Την παρουσίαση της πεντάδας των αντιπεριφερειαρχών ολοκλήρωσε η «Πελοπόννησος Πρώτα»

Share This
Σε νέες ανακοινώσεις υποψηφίων προχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδ. Βουδούρης. Σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: "Η κοινωνία της Λακωνίας δηλώνει την αποφασιστικότητά της να σταματήσει τον ολισθηρό κατήφορο που οδηγεί την Πελοπόννησο η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του απερχόμενου περιφερειάρχη.
Με αυτό το δεδομένο έγινε η ανακοίνωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και των τεσσάρων πρώτων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», από τον επικεφαλής της, υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη. «Είμαστε η πρώτη παράταξη που έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένα την πεντάδα των αντιπεριφερειαρχών. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, διότι για την «Πελοπόννησο Πρώτα» πρωταρχικό στοιχείο είναι η συλλογικότητα στην διοίκηση της περιφέρειας. Για την παράταξή μας είναι καθοριστικός ο ρόλος των αντιπεριφερειαρχών που έχουν άμεση και καθημερινή επαφή με τα τοπικά προβλήματα κάθε νομού», τόνισε από την Σπάρτη ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Σταύρος Χρυσαδάκος, γεωπόνος, στη σύντομη παρέμβασή του τόνισε ότι «στόχοι μας είναι η εμπέδωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας που τα τελευταία χρόνια αποτελούν ζητούμενο στην Περιφέρεια.  Θέλουμε τη νίκη για να γίνει η περιφερειακή διοίκηση ανάχωμα στην ανθρωπιστική κρίση που πλήττει και την Πελοπόννησο. Θα νικήσουμε γιατί έχουμε τη γνώση, έχουμε τη θέληση, μα πάνω απ’ όλα έχουμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της κοινωνίας».
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Λακωνία, που ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης, είναι οι εξής:
Διαμαντής Μανασιώτης,  καθηγητής, αιρετός πρωτοβάθμιων υπηρεσιακών συμβουλίων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Μαρία Μαυροματίδου, κοινωνιολόγος, υπάλληλος ΟΤΑ. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις του Δήμου Ευρώτα και στις κινητοποιήσεις ενάντια στις κεραίες  κινητής τηλεφωνίας.
Αβα Μπουλούμπαση, συνταξιούχος αρχιτέκτονας, υπήρξε μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου. Μέλος του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ,συμμετείχε ενεργά στο «κίνημα πλατειών» και στο κίνημα ενάντια στα χαράτσια.
Ανδριάνα Τζουγανάτου, ιατρός  ΕΣΥ, νεφρολόγος. Διευθύντρια Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας. Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Λακωνίας. Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας. Μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.
Στη Σπάρτη η «Πελοπόννησος Πρώτα» οργάνωσε σύσκεψη με μαζικούς φορείς της πόλης και της Λακωνίας (εμπόρους, αγρότες, μικρομεσαίους επιχειρηματίες κ.ά.) με αντικείμενο τις προοπτικές ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας. Στη σύσκεψη οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων ανέπτυξαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages