Η Εκλογική μάχη σε Δήμους της Μεσσηνίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Εκλογική μάχη σε Δήμους της Μεσσηνίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Εκλογική μάχη σε Δήμους της Μεσσηνίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου

Share This
Κο­ρυ­φώ­νε­ται η α­γω­νί­α για την σημερινή κρί­σι­μη ε­κλο­γι­κή α­να­μέ­τρη­ση, η ο­ποί­α ε­κτός α­πό τους Δή­μους, τις Πε­ρι­φέ­ρει­ες και την Ευ­ρω­βου­λή, εν­δε­χο­μέ­νως να κρί­νει και στο ευ­ρύ­τε­ρο πο­λι­τι­κό σκη­νι­κό της χώ­ρας. Οικάλ­πες α­νοί­γουν στις 7 το πρω­ί και θα κλεί­σουν στις 7 το α­πό­γευ­μα. Στην Μεσ­ση­νί­α οι πο­λί­τες ψη­φί­ζουν για πε­ρι­φε­ρειά­ρχη με­τα­ξύ του Πέ­τρου Τα­τού­λη και του Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη. Έ­χον­τας έ­να α­σφα­λές προ­βά­δι­σμα α­πό τον πρώ­το γύ­ρο ο κ. Τα­τού­λης που άγ­γι­ξε τις 27,45 πο­σο­στια­ίες μο­νά­δες.Ε­νώ στο β΄ γύ­ρο των δη­μο­τι­κών ε­κλο­γών θα α­να­δει­χθούν δή­μαρ­χοι σε τέσ­σε­ρεις α­πό τους έ­ξι δή­μους της Μεσ­ση­νί­ας, κα­θώς ο Α΄ γύ­ρος α­νέ­δει­ξε δή­μαρ­χο Κα­λα­μά­τας τον Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα και Πύ­λου – Νέ­στο­ρος τον Δη­μή­τρη Κα­φαν­τά­ρη.Έ­τσι στις ε­πα­να­λη­πτι­κές ε­κλο­γές κα­λούν­ται οι πο­λί­τες στο δή­μο Μεσ­σή­νης να ψη­φί­σουν με­τα­ξύ του Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λου και του Γι­ώρ­γου Τσώ­νη.Ση­μει­ω­τέ­ον ό­τι πριν λί­γη ώ­ρα ο πρω­θυ­πουρ­γός Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς ε­πι­σκέ­φθη­κε τον Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λο στην Μεσ­σή­νη, και θε­ω­ρεί­τε ως μια κί­νη­ση υ­πο­στή­ρι­ξης στον α­περ­χό­με­νο δή­μαρ­χο.
Στον δή­μο Δυ­τι­κής Μά­νης θα α­να­με­τρη­θούν ο νυν δή­μαρ­χος Δη­μή­τρης Γι­αν­νή­μα­ρας με τον Γιά­ννη Μα­ραμ­πέ­α. Το α­πο­τέ­λε­σμα του πρώ­του γύ­ρου εί­ναι τό­σο ι­σχνό που θα δο­θεί μά­χη το ποι­ος θα ε­πι­κρα­τή­σει.
Στον δή­μο Οι­χα­λί­ας η μά­χη για την α­νά­δει­ξη δή­μαρ­χου θα δο­θεί με­τα­ξύ του Α­ρι­στεί­δη Στα­θό­που­λου και της Πα­να­γι­ώ­τας Γε­ωρ­γα­κο­πού­λου. Η μά­χη θα εί­ναι αμ­φίρ­ρο­πη και μη προ­βλέ­ψι­μη για το ποι­ος θα κα­θί­σει στον δη­μαρ­χια­κό θώ­κο.
Τέ­λος στον δή­μο Τρι­φυ­λί­ας οι δι­εκ­δι­κη­τές εί­ναι ο Πα­να­γι­ώ­της Κα­τσί­βε­λας και ο Ευ­στά­θιος Αν­δρι­α­νό­που­λος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages