Ταινία μικρού μήκους στην Καλαμάτα: «Μια αγκαλιά για όλα τα αδέσποτα ζώα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ταινία μικρού μήκους στην Καλαμάτα: «Μια αγκαλιά για όλα τα αδέσποτα ζώα»

Ταινία μικρού μήκους στην Καλαμάτα: «Μια αγκαλιά για όλα τα αδέσποτα ζώα»

Share This
Ταινία μικρού μήκους για τα αδέσποτα της Καλαμάτας δημιουργεί αυτή την περίοδο ο σκηνοθέτης και φιλόζωος, Φώτης Κουτρουμπής. Τίτλος του έργου είναι «Μια αγκαλιά για όλα τα αδέσποτα ζώα» και συμμετέχουν η μαθήτρια Έλλη Γιαννακούλα και η φίλη της Λυδία Ζωγράφου.
Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο περίπου, όταν ο Φ. Κουτρουμπής είδε κάποιες αφίσες κολλημένες σε πάρκα και πλατείες που αναφέρονταν στην προστασία των αδέσποτων ζώων. Τον εντυπωσίασε το γεγονός πως κάποιος έφτιαξε αφίσες μόνο και μόνο για τα αδέσποτα ζώα και έψαξε να βρει το άτομο που κρυβόταν πίσω από αυτό. Προς έκπληξή του, βρήκε το κορίτσι που είχε δημιουργήσει τις αφίσες και, έπειτα από συζήτηση μαζί της, της πρότεινε να γυρίσουν μια ταινία μικρού μήκους για τα αδέσποτα.
Η ταινία
Το θέμα της ταινίας αφορά μια μαθήτρια Λυκείου που γυρίζει όλες τις γειτονιές της Καλαμάτας και αγκαλιάζει όλα τα αδέσποτα ζώα της περιοχής. Μαζί της είναι και η φίλη της Λυδία, που μοιράζονται μαζί την αγάπη για τα τετράποδα. Η ιστορία είναι αληθινή και είμαι σίγουρος ότι θα αγαπηθεί απ’ όλους τους φιλόζωους.
Στην ταινία, εκτός των δύο κοριτσιών, συμμετέχουν και τέσσερα τετράποδα, που ουσιαστικά είναι και οι πρωταγωνιστές. Η ταινία θα έχει διάρκεια περίπου μισής ώρας. Τα γυρίσματα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι, όταν τα κορίτσια ολοκληρώσουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις.
Σε δήλωσή του στο «Θάρρος» ο Φώτης Κουτρουμπής τόνισε: «Κάθε δημιουργός βάζει στόχους και θέλει η ταινία του να έχει μηνύματα, γιατί ταινία χωρίς μηνύματα δεν είναι ταινία. Ο βασικός στόχος μας είναι να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι τα ζώα θέλουν την αγάπη μας και ένα χάδι που το δίνει, στο φιλμάκι, ένα κορίτσι 18 χρονών από την πόλη μας.
Δε χρειάζεται να σου μιλήσω για να σου δείξω την αγάπη μου. Μέσα στα μάτια μου θα δεις την Αγάπη μου. Ο τελευταίος στόχος μας είναι το πολύ καλό festival ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας και μετά η αγαπημένη μας Καλαμάτα». tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages