Διαχειρίσιμος ο σταθμός της Πυροσβεστικής Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαχειρίσιμος ο σταθμός της Πυροσβεστικής Καλαμάτας

Διαχειρίσιμος ο σταθμός της Πυροσβεστικής Καλαμάτας

Share This
Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Πύραρχο Κυριακούλη Κυριακουλέα και Αξιωματικούς, συναντήθηκαν δε με το Δήμαρχο Π. Νίκα.  Κύριο θέμα της συζητήσεως
αποτέλεσε η παραχώρηση εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας εκτάσεως περίπου 5 στρεμμάτων, στα Πλακωτά, προκειμένου να δημιουργήσει εκεί η Πυροσβεστική ένα σύγχρονο Κέντρο Διοίκησης και Επιχειρήσεων, με άριστη πρόσβαση στον περιμετρικό και από εκεί, με ταχύτητα, σε όποιο σημείο της Καλαμάτας και του Νομού χρειασθεί. Ο κ. Αφάλης εξέφρασε προς το Δήμαρχο τις ευχαριστίες του Πυροσβεστικού Σώματος, τονίζοντας πως «θα είναι ιστορικό έργο». Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Στρατηγό για τα καλά του λόγια, επισημαίνοντας τη σταθερή βούληση συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με την Πυροσβεστική και προσέθεσε πως ο Δήμος θα βοηθήσει για τη δημιουργία και αθλητικών εγκαταστάσεων στο νέο Κέντρο της Πυροσβεστικής στην Καλαμάτα.
Ο Αντιστράτηγος Αφάλης ευχαρίστησε ακόμη το Δήμαρχο σχετικά με τη διασπορά εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας των πυροσβεστικών του οχημάτων, που δίδει τη δυνατότητα για άμεση επέμβαση σε σύντομο χρόνο από την έκρηξη μιας πυρκαϊάς, γεγονός κρίσιμο. Του γνωστοποίησε, τέλος, πως στην Καλαμάτα θα διατεθούν φέτος το καλοκαίρι για την αντιμετώπιση πυρκαϊών 3 αεροσκάφη PZL και ένα ελικόπτερο μεσαίου τύπου, Kamov 32.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages