ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...

Share This
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Γ'  ΕΣΣΟ , την Παρασκευή 20 Ιουνίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Ελλάδας.
Ο κ. Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι καμάρωσε και χειροκρότησε τη στρατευμένη νεολαία, τους ναύτες και τους αεροπόρους οι οποίοι πλαισιώνουν και στηρίζουν την προσπάθεια του ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας.Οι ένοπλες δυνάμεις με την αγάπη του λαού, με τη στήριξη της κοινωνίας και την υπερπροσπάθεια των στελεχών τους δίνουν μεγάλη μάχη κα κρατούν ψηλά την ετοιμότητα για να προστατέψουν την ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από την Τρίπολη στέλνει μήνυμα σε όλους τους εχθρούς και τους αντιπάλους της χώρας λέγοντάς τους ότι «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν, θέλουμε και αγαπάμε την ειρήνη, αλλά αν σηκώσουν ποτέ χέρι να ξέρουν ότι θα τους το κόψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages