8 συλλήψεις, 39 προσαγωγές και 105 έλεγχοι σε "σκούπα" στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

8 συλλήψεις, 39 προσαγωγές και 105 έλεγχοι σε "σκούπα" στη Μεσσηνία

8 συλλήψεις, 39 προσαγωγές και 105 έλεγχοι σε "σκούπα" στη Μεσσηνία

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής ΔιεύθυνσηςΠελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πέντε (105) άτομα εκ των οποίων ογδόντα δύο (82) ήταν ημεδαποί και είκοσι τρία (23) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τρία (103) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα εννέα (39) άτομα, από τα οποία είκοσι πέντε (25) ήταν ημεδαποί και δεκατέσσερα (14) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.
Πιο αναλυτικά: • Επτά (7) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι επτά (27) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εννέα (9) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages