Γ. Δημητρούλιας: "Δήμαρχο έχουμε, τουρισμό δεν έχουμε τελικά"... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ. Δημητρούλιας: "Δήμαρχο έχουμε, τουρισμό δεν έχουμε τελικά"...

Γ. Δημητρούλιας: "Δήμαρχο έχουμε, τουρισμό δεν έχουμε τελικά"...

Share This
Tην πρώτη του μετεκλογική παρέμβαση κάνει ο Γιώργος Δημητρούλιας για ένα ζήτημα εξαιρετικού ενδιαφέροντος όπως είναι η υπόθεση με την Ryanair και τα όσα έχουν... εξελιχθεί με το χρηματοδοτικό κενό που πρέπει να καλυφθεί. Στην παρέμβασή του ο Επικεφαλής της Ελληνικής Δράσης σημειώνει: Μετά το ρεπορτάζ της εφημερίδας Σημερινή (4-7-14) "Χάνεται (;) η γραμμή της Ryanair στην Καλαμάτα" και την απάντηση του δημάρχου κ. Νίκα στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (9-7-14) ρωτάμε καταρχήν τον κ. Νίκα τα εξής:
α) Έθεσε τον όρο συμμετοχής στο κόστος των μικροεπαγγελματιών τουριστικού ενδιαφέροντος και των ξενοδόχων από την αρχή της συμφωνίας με την Ryanair ή το θυμήθηκε μετά; β) Οι επαγγελματίες εκπροσωπούνται από το Επιμελητήριό τους, το ίδιο και οι ξενοδόχοι οι οποίοι έχουν το δικό τους Επιμελητήριο και όχι κατ΄ιδίαν. Πως λοιπόν θα γίνει η συμμετοχή των επαγγελματιών που ωφελούνται αφού αυτοί δεν ήταν στη συμφωνία με την Ryanair αλλά εγγυήθηκε γι΄αυτούς το Επιμελητήριο; γ) Ποιά είναι η τουριστική πολιτική του Δήμου Καλαμάτας αφού "αθέτησε τις προγραμματικές του υποχρεώσεις με την Ryanair, όπως σας αποκαλύψαμε στο προηγούμενό μας φύλλο, με συνέπεια η γραμμή "Καλαμάτα-Μιλάνο" να είναι στον...αέρα. Το...μάρμαρο απ΄ότι φαίνεται θα πληρώσουν οι επαγγελματίες που θα κληθούν να τα ...δώσουν μέσω του μεσάζοντα(=Επιμελητήριο που είχε μπεί εγγυητής), αφού κανείς από τους" υπευθύνους" δεν έχει πράξει το... καθήκον του." Εφημερίδα Σημερινή (11-7-14).Και ρωτάμε τον κ. Μανιάτη πρόεδρο του Επιμελητηρίου θα πάρει θέση σε αυτό το ζήτημα ή μόνο θα εισπράτει τις συνδρομές γιατί αυτός εκπροσωπεί τους επαγγελματίες και της πόλης μας οι οποίοι περιμένουν τη θέση του Επιμελητηρίου πάνω σε αυτό το ζήτημα.Τέλος ρωτάει εύλογα η εφημερίδα Φωνή (5-7-14) : "Αν η υπόθεση των δρομολογίων της Ryanair είναι σοβαρή, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που παρουσιάζονται, τότε ποιός έχει την ευθύνη για την απίστευτη προχειρότητα και την έλλειψη επαγγελματισμού στη διαχείρισή της που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την αξιοπιστία της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού;" Εμείς απλά περιμένουμε την απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages