ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Καλαμάτας στην οδό Πολυχάρους είχαμε πριν από λίγο σε σπίτι οικείων της Πόλας Ρούπα, της οποίας η καταγωγή είναι από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η αστυνομία σκάναρε το σπίτι αλλά πραγματοποιεί και άλλους ελέγχους, στο πλαίσιο του εντοπισμού της συντρόφου του αρχιτρομοκράτη Ν. Μαζιώτη.
Εκτεταμένη έρευνα πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική τις τελευταίες ώρες στο σπίτι- κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι. Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τη γιάφκα ύστερα από τις πληροφορίες που έφθασαν σε αυτή
από μια γυναίκα που αναγνώρισε τον επικίνδυνο τρομοκράτη από τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν μετά τη σύλληψή του προχθές στο Μοναστηράκι. Βάσει των ίδιων πληροφοριών η γυναίκα ανέφερε στις Αρχές ότι ο Μαζιώτης μαζί με την Πόλα Ρούπα (η οποία παρουσιαζόταν ως δασκάλα) και το παιδί τους έμεναν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 27 στην Πεύκη και στην οποία είναι διαχειρίστρια η ίδια.Η αντιτρομοκρατική είναι σίγουρη ότι το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου της οδού Υψηλάντου, είναι το σπίτι όπου διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης αφού ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον τρομοκράτη κατά τη σύλληψή του ξεκλείδωνε την πόρτα. Ωστόσο στο σημείο έφτασαν πρώτα πυροτεχνουργοί ώστε να πραγματοποιήσουν έλεγχο, αφού υπήρχαν φόβοι πως η πόρτα του διαμερίσματος ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages