ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

Share This
Ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή που εντοπίστηκαν πριν από δύο περίπου ώρες δύο νεκροί, στην διάρκεια της αναζήτησης για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στη Μάνη. Στο σημείο που εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Τονίζεται ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πηγές από την ΕΛΑΣ να μην αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο αναμένεται το πρωί ιατροδικαστής για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους δύο ανθρώπους, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η διαδικασία της επίσημης αναγνώρισης, η οποία επίσης αναμένεται το πρωί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής καθώς και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό ενός 25χρονου και ενός 26χρονου. Οι δυο νεαροί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη έφυγαν από την Καρδαμύλη με μηχανάκι με κατεύθυνση την Καλαμάτα και από τότε δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι εκτεταμένες έρευνες που διενεργούνται από νωρίς το πρωί δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και στην περιοχή αναμένεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικούς ερευνητές καθώς και δυο εκπαιδευμένα σκυλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages