"Σκούπα" της αστυνομίας με 34 συλλήψεις στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Σκούπα" της αστυνομίας με 34 συλλήψεις στη Μεσσηνία

"Σκούπα" της αστυνομίας με 34 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από προχθές (22.8.2014) έως και χθες (23.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιληθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής
Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε ενενήντα οκτώ (98) άτομα εκ των οποίων εξήντα πέντε (65) ήταν ημεδαποί και τριάντα τρία (33) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τριάντα τρία (133) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα επτά (57)άτομα, από τα οποία τριάντα εννέα (39) ήταν ημεδαποί και δεκαοκτώ (18) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα τέσσερα (34) άτομα. Πιο αναλυτικά:
  • Δεκατέσσερις (14) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Οκτώ (8) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εξήντα επτά (67) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages