Ψηφιακή Πολεοδομία χρειάζεται η Μεσσηνια... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ψηφιακή Πολεοδομία χρειάζεται η Μεσσηνια...

Ψηφιακή Πολεοδομία χρειάζεται η Μεσσηνια...

Share This
Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση των στελεχών αδειών από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας, κάτι που οδήγησε στην αποτύπωση των στελεχών για πάνω από 70.000 άδειες οικοδομής, τις οποίες έχει χορηγήσει η Πολεοδομία Καλαμάτας (αφορούν στο μεγαλύτερο τμήμα του Νομού Μεσσηνίας, πλην των περιοχών Πύλου και Κυπαρισσίας).
Με τη διαδικασία αυτή, που διήρκεσε μερικούς μήνες, τεκμηριώθηκε στο διηνεκές το αρχείο αυτό και η Υπηρεσία θα έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να τυπώσει αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου. Η ηλεκτρονική αποτύπωση πραγματοποιήθηκε μέσω προγράμματος της ΕΕΤΑΑ.
Σημειώνεται πως από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας καταρχήν ταξινομήθηκαν οι φάκελοι των αδειών και έγινε ευρετηριασμός ανά έτος και καταχώριση των σχετικών δεδομένων σε υπολογιστή. Μετά την καταγραφή των φακέλων και την τακτοποίηση των στελεχών, ταξινομήθηκαν και τα τελευταία κατ’ αύξοντα αριθμό και καταχωρίσθηκαν στον υπολογιστή. Ακολούθησε ψηφιακή σάρωση του υλικού αυτού με scanner. 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΠΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ
Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας παρέχει και χωρικές πληροφορίες που χρειάζονται οι μηχανικοί. Σχετική προσπάθεια μηχανοργάνωσης έχει ήδη ξεκινήσει. Για παράδειγμα, το ΓΠΣ, τα σχέδια πόλης και οι τροποποιήσεις τους - με παραπομπή στα σχετικά ΦΕΚ - είναι διαθέσιμα στους μηχανικούς.

1 σχόλιο:

  1. Έχετε ψάξει πολύ για ένα δάνειο, εδώ είναι μια νέα ευκαιρία για να ενισχύσετε την οικονομία σας. Είμαστε μια ομάδα χρηματοοικονομικών εμπειρογνωμόνων που μπορούν να κάνουν δάνειο στο ποσό που χρειάζεστε και να το επιστρέψετε με τόκο με χαμηλό επιτόκιο 3% με τους όρους που πρέπει να προσκομιστούν στο
    Έτσι εάν δεν έχετε το όφελος των τραπεζών ή έχετε καλύτερα ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, κακή πίστωση ή χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς, χρειάζεστε ένα δάνειο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
    μέσω ταχυδρομείου: westwoodinvestment@gmail.com

    όνομα:....
    Δάνειο Ποσό που απαιτείται: .......
    κατάσταση:....
    Χώρα:...
    τηλεφωνικό νούμερο:.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages