ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Share This
Την διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα σε όσους επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά έδωσε ό Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο. Η πυρκαγιά βρίσκεται σε πλήρη ύφεση ένω έκανε περισσότερα από 2.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης. Ο Υφυπουργός τόνισε ότι "αυτό το κράτος θέλουμε", μιλώντας για πολύ καλό συντονισμό όλων των υπηρεσιών που έφερε αποτελέσματα τάχιστα. Η Κυβέρνηση όπως σημείωσε θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες και θα αποζημιωθούν στο ακέραιο οι παραγωγοί για την ζημιά που έπαθαν.
Σε δηλώσεις του και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος από το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν με αποτελεσματικότητα, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, υπογραμμίζοντας ότι είναι ευτύχημα που δεν καταστράφηκαν μνημεία στην περιοχή. Ξεχωριστή η αναφορά στην μάχη με τις φλόγες που έδωσαν όλοι, λέγοντας "η Παναγία να δίνει δύναμη σε όσους επαγρυπνούν". Ευχαρίστησε δε για την άμεση ανταπόκριση τον ΥΦΕΘΑ Γιάννη Λαμπρόπουλο αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των αυτοδιοικητικών, οι οποίοι στάθηκαν στον άμεσο συντονισμό και στην καλή συνεργασία όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages