ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ-ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας των δύο νέων στη Μάνη. Ήδη υπάρχουν αρκετές προσαγωγές, εκ των οποίων δύο άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών κρατούνται και ανακρίνονται ως ύποπτοι. Της υπόθεσης έχουν επιληφθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες. Λίγα ευρώ όπως όλα δείχνουν, ήταν η αφορμή για να εκτυλιχτεί στην περιοχή μας, μια διπλή δολοφονία.
Όλα αυτά, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μια συναλλαγή που σχετιζόταν με την με προμήθεια αναβολικών και συμπληρωμάτων διατροφής και που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες τσακωμούς, έφερε τα πράγματα στα... άκρα. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά εξονυχιστικά κάθε πτυχή στην υπόθεση που δείχνει να αποκαλύπτεται, με τις έρευνες να επικεντρώνονται τόσο τους βασικούς υπόπτους, όσο και στα όσα οι άνδρες της ασφάλειας "συλλέγουν" και αναμένεται να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του παζλ. Η σημερινή νύχτα θα είναι κομβική για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ αύριο αναμένεται να υπάρξει νεότερη και πιο πλήρης επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages