Στα χέρια της Αστυνομίας ο 19χρονος βιαστής που είχε αναστατώσει την Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 19χρονος βιαστής που είχε αναστατώσει την Καλαμάτα

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 19χρονος βιαστής που είχε αναστατώσει την Καλαμάτα

Share This
Για τον άγριο βιασμό (χωρίς όμως συνουσία) μίας 19χρονης κοπέλας με προβλήματα νοητικής υστέρησης, αφού πρώτα την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε τουλάχιστον μία κοπέλα (η Αστυνομία εξετάζει άλλες δύο περιπτώσεις), καθώς και για την απειλή με μαχαίρι, στην προσπάθειά του να εκφοβίσει για να μην αποκαλυφθούν οι πράξεις του, συνελήφθη στην Καλαμάτα ένας 19χρονος Αρμένιος και αύριο απολογείται στον Ανακριτή. Πρόκειται για τον έναν από τους δύο δράστες της ληστείας του καταστήματος ταχυμεταφορών Western Union - ΤΝΤ στην οδό Ασκληπιού στην Καλαμάτα, το Φεβρουάριο του 2011. Τότε ο 16χρονος Αρμένιος είχε ληστέψει το κατάστημα μαζί με ένα 19χρονο Ρουμάνο, ενώ με τη χρήση ενός πλαστικού πιστολιού είχαν αποσπάσει 2.500 ευρώ. Ο 19χρονος σήμερα Αρμένιος είχε αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους. 
Λιποθύμησε 
Το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, λίγο μετά τη 1.30 τη νύχτα, μια 20χρονη κοπέλα, έντρομη και σε κατάσταση σοκ, φτάνει σε πιάτσα ταξί και σχεδόν λιποθυμάει. Όπως εξηγεί λίγη ώρα αργότερα στους αστυνομικούς, επέστρεφε στο σπίτι της, κινούμενη πεζή επί της οδού Αναγνωσταρά και μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο. Πριν καλά καλά προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος την ακολουθεί, ένιωσε έναν άγνωστο να της σηκώνει τη φούστα και να τη θωπεύει. Αντέδρασε άμεσα, φωνάζοντας δυνατά, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Αν και δεν είδε τα χαρακτηριστικά του, κατάφερε να συγκρατήσει αρκετά στοιχεία από το σωματότυπό του και να τα περιγράψει στους αστυνομικούς. Ωστόσο, αξιωματικοί της Ασφάλειας είχαν δεχτεί τον τελευταίο μήνα πληροφορίες για αλλοδαπό που παρενοχλεί σεξουαλικά κοπέλες, ενώ αναζητώντας περισσότερα στοιχεία μετά και το περιστατικό της Πέμπτης, ανακάλυψαν πως η δράση του δεν είχε περιορισθεί στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά είχε βιάσει μια 19χρονη. Με πληροφορίες από το Θάρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages