«Εικόνες μουσικής… σε ηχοχρωμάτων τόπους» από την Πειραματική Σκηνή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Εικόνες μουσικής… σε ηχοχρωμάτων τόπους» από την Πειραματική Σκηνή

«Εικόνες μουσικής… σε ηχοχρωμάτων τόπους» από την Πειραματική Σκηνή

Share This
Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας παρουσιάζει την προσεχή Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τη μουσική παράσταση τουΜάνου Αβαράκη «Εικόνες μουσικής… σε ηχοχρωμάτων τόπους». Ο κορυφαίος σολίστας της φυσαρμόνικας και των αυλών Μάνος Αβαράκης παρουσιάζει συνθετική δουλειά του πάνω σε ποίηση Νεοελλήνων ποιητών – Κ. Π. Καβάφη, Γ. Σεφέρη, Ο. Ελύτη, Ν. Καββαδία, Μ. Πολυδούρη, Γ. Σκαρίμπα, Α. Ασλάνογλου–, πλαισιωμένη από λυρικές μελωδίες ποικίλων μουσικών  παραδόσεων –Greensleeves, La Llorona, Ederlezi, Scarborough fair κ.λπ.
 Συμμετέχουν οι εξαίρετοι συνεργάτες του:
  • Η Άννυ Ονουφρίου, τραγούδι
  • H συνθέτρια Σοφία Καμαγιάννη, πιάνο, ακορντεόν, μαντολίνο, τραγούδι
  • Ο Κωνσταντίνος Θεμελής, αφήγηση, απαγγελία, τραγούδι, κείμενα,  σκηνοθετική επιμέλεια.
Η συναυλία γίνεται υπό την αιγίδα της Πειραματικής Σκηνής και  διοργανώνεται για τους φίλους της μουσικής και του θεάτρου, προς τιμή του δάσκαλου και μουσικού Μάνου Αβαράκη, ο οποίος για είκοσι περίπου χρόνια δίδαξε στα παιδιά της Καλαμάτας την αγάπη για τη μουσική, μέσα από ένα «απλό» αλλά γλυκόλαλο μουσικό όργανο, τη φλογέρα.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και για φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνους και άνεργους 6 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages