TO ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

TO ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

TO ΒΙΛΑΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share This
Τη Δευτέρα στις 4:00 έχει προγραμματιστεί η νέα συνεδρίαση τυο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου με μια σειρά από βασικά θέματα να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται το περιβόητο πια θέμα με την ΜΠΕ στο Βασιλίτσι και μένει να δούμε τί θα... βγάλει και ηεπιτροπή! Μεταξύ άλλων και κομβικά ζητήματα όπως αυτό των σκουπιδιών, της στήριξης των κτηνοτρόφων... Αναλυτικά η πρόσκληση:
Πορεία διαγωνισμού διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί σε αρκετές περιοχές στην Πελοπόννησο.
Επερώτηση των Συμβούλων της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» με θέμα: Έλεγχος από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» (εξ αναβολής).
Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: «Μέτρα στήριξης των κτηνοτρόφων» (εξ αναβολής).
Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Παναγιώτη Αλευρά με θέμα: «Καθυστέρηση της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών λόγω ακαρπίας» (εξ αναβολής).
Επερώτηση των Συμβούλων της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» με θέμα: Πορεία υλοποίησης ΕΣΠΑ 2007-2013 – Ενέργειες εξυγίανσης και απένταξης έργων (εξ αναβολής).
Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: «Ασύδοτη δράση των καπιταλιστών του ποιοτικού τουρισμού».
Επερώτηση των Συμβούλων της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» με θέμα: Διαχείριση απορριμμάτων.
Εισήγηση της Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου και λήψη απόφασης – γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Έργο προστασίας ακτής (επέκταση) από διάβρωση εντός της θάλασσας και σε απόσταση από την ακτή, δημιουργία μεμονωμένου αγκυροβολίου εντός της θάλασσας και τεχνητών υφάλων στον πυθμένα της θάλασσας, στη θέση Άγιος Νικόλαος ΤΚ Βασιλιτσίου ΔΕ Κορώνης Δ Πύλου – Νέστορος ΠΕ Μεσσηνίας».
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη, Περικλής Μαντάς και Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Επιλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης (άρθρ. 179 Ν.3852/2010)
Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020. (εξ αναβολής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages