34χρονος Ρουμάνος ρήμαζε τα ψιλικατζίδικα στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

34χρονος Ρουμάνος ρήμαζε τα ψιλικατζίδικα στην Καλαμάτα

34χρονος Ρουμάνος ρήμαζε τα ψιλικατζίδικα στην Καλαμάτα

Share This

Ο αλλοδαπός δράστης χτυπούσε από τις 17 Νοεμβρίου του 2012 ως τις 4 Ιανουαρίου του 2013 και είχε αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά, μια ηλεκτρονική συσκευή και πάρα πολλά προϊόντα

Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν ώσπου να εξιχνιάσουν οι άνδρες της Ασφαλείας το μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα ψιλικών στην Καλαμάτα, που είχε γίνει το τελευταίο δίμηνο του 2012! Ωστόσο, ο 34χρονος Ρουμάνος που είχε διαρρήξει επτά μαγαζιά, ταυτοποιήθηκε τελικά.

Ο αλλοδαπός δράστης χτυπούσε από τις 17 Νοεμβρίου του 2012 ως τις 4 Ιανουαρίου του 2013 και είχε αρπάξει μικρά χρηματικά ποσά, μια ηλεκτρονική συσκευή και πάρα πολλά προϊόντα, από είδη διατροφής ως τσιγάρα και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών, η αξία των κλεμμένων ειδών ξεπερνά τα 41.000 ευρώ!
 Σε βάρος του Ρουμάνου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εκτιμούν ότι διέθετε και άγνωστο αριθμό συνεργών και συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση τους και για την εξιχνίαση τυχόν άλλων διαρρήξεων που έχουν διαπράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages