Συνεδριάζει η ΠΕΔ Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεδριάζει η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Συνεδριάζει η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Share This
Σας καλούμε στις 3 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30, στην Τρίπολη, στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:
Α. Διοικητικά  θέματα
Επαναφορά της αποζημίωσης των αιρετών για τη συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων, της αντιμισθίας στο σύνολο των Αντιδημάρχων, της επαναφοράς θέσεων Ειδικών Συμβούλων - Συνεργατών και Ειδικού Γραμματέα Δημάρχου που καταργήθηκαν με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Διοικητική και Τεχνική υποστήριξη των Δήμων, στα πλαίσια των διατάξεων των άρθρων 94 και 95 του Ν.3852/2010 (Καλλικράτης)
Εισηγητής: κ. Αναστασόπουλος Ευστάθιος, Αντιπρόεδρος ΠΕΔ –Δήμαρχος Μεσσήνης
Β. Οικονομικά θέματα
Τροποποίηση του προϋπολογισμού της ΠΕΔ οικονομικού έτους 2014”
Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού της ΠΕΔ Πελοποννήσου οικονομικού έτους 2014
Εισηγητής: κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης Γραμματέας ΠΕΔ –Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τρίπολης
Γ. Επιτροπές & Συμβούλια
Ορισμός αιρετών  εκπροσώπων  της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τους αναπληρωτές  τους, για την ανασυγκρότηση των Επιτροπών Ελέγχου Παιδικών Χαρών ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με το άρθρο 9 της αριθμ.28492/09-ΦΕΚ 931/τ.Β/18-5-2009 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών.
Ορισμός αιρετών εκπροσώπων  της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τους αναπληρωτές τους, για την ανασυγκρότηση των Επιτροπών Καθαρισμού Λατομικών Περιοχών ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με το άρθρο 182 παρ.8 του Ν.4001/2011-ΦΕΚ 179/22-8-2011.
Ορισμός ενός (1)  αιρετού εκπροσώπου της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή του, για την ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με το άρθρο 186 του Ν. 3852/2010.
Ορισμός ενός (1) αιρετού εκπροσώπου της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συγκροτηθεί  η Επιτροπή Διαγωνισμού Δημοπρασίας, της Δ/νσης Τεχνικών Έργων  Π.Ε. Λακωνίας, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 3 του Ν. 3669/2008.
Ορισμός ενός (1) αιρετού εκπροσώπου της ΠΕΔ Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Διαχείρισης του τοπικού προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, σύμφωνα με το άρθρο 2 του κανονισμού λειτουργίας της παραπάνω Επιτροπής.
Εισηγητής : κ. Καμπόσος Δημήτριος Πρόεδρος ΠΕΔ –Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου
Δημήτριος Καμπόσος
Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages