Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο,  οι ιερείς, οι αρχές και πλήθος πιστών υποδέχτηκαν τη χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Παρθενίου του Θαυματουργού, προστάτου των καρκινοπαθώνΤο Ιερό Λείψανο έφτασε στην Καλαμάτα από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλης Ευβοίας, κατόπιν αιτήματος του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας Αρχιμανδρίτου Φιλίππου Χαμαργιά και εγκρίσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Τιμία Κάρα εναποτέθηκε στον Ιερό Ναό, όπου και θα παραμείνει για πενθήμερο προσκύνημα.Καθημερινά, θα τελούνται Όρθρος και Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας Κωνσταντίνος Ψυχάρης δήλωσε: «Ο τόπος μας υποδέχτηκε έναν υψηλό προσκεκλημένο, έναν Άγιο. Σήμερα, καθώς τα πάντα δοκιμάζονται, ο άνθρωπος ταλανίζεται από τα προβλήματα και ο πόνος περισσεύει, η τοπική εκκλησία και ο Επίσκοπός της μάς προσφέρουν την υγεία τη δύναμη και την ελπίδα, τη χαριτόβρυτο Κάρα. Ας μην αρνηθούμε αυτήν την προσφορά. Η χάρις του Αγίου να σκέπει και να προστατεύει το μεσσηνιακό λαό».
GTS_0676.jpgGTS_0679.jpgGTS_0682.jpgGTS_0691.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages