Ο ΜΑΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΜΑΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Ο ΜΑΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Share This
"Όσοι συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας στις Εθνικές Εκλογές, γνωρίζαμε καλά εξαρχής, ότι η μία έδρα του νομού ανήκει στον Πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Γνωρίζουμε επίσης καλά, το διαρκές και αδιάλειπτο ενδιαφέρον του Α. Σαμαρά για τον τόπο μας, τη Μεσσηνία, το οποίο κορυφώθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια, που ως Πρωθυπουργός στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις για έργα και υποδομές, όλων των θεσμικών φορέων του νομού. Ο εκλογικός νόμος είναι δυστυχώς η αιτία, που στο νομό μας, η παράταξή μας αν και συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά θα εκπροσωπείται μόνο από ένα Βουλευτή. Έχουμε όμως την τιμή η εκπροσώπηση αυτή να είναι από τον Πρόεδρο της παράταξής μας.
Ο οποίος θα αποτελέσει και την εγγύηση για τη διασφάλιση της ανοδικής πορείας, όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Ο επί σειρά ετών Βουλευτής μας Γιάννης Λαμπρόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του και την πολιτική του στάση, ότι αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο μας. Οι πρόσφατες Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας των επιβράβευσαν για αυτή την πορεία με ιδιαίτερα υψηλά χαρτοφυλάκια. Η μεγαλύτερη όμως επιβράβευσή του, ήρθε από τον λαό της Μεσσηνίας που τον ανέδειξε στην πρώτη θέση και σε μεγάλη απόσταση από όλους εμάς τους συνυποψήφιούς του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages