Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ

Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΛΑ

Share This
Η ζήλεια και απόρριψη φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του 30χρονου δράστη του εγκλήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.
Ο πρώην σύντροφος της γυμνάστριας της την είχε στήσει έξω από το σπίτι της το βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων. Είχαν σύντομη σχέση, η οποία έληξε πριν από δύο μήνες με δική της πρωτοβουλία, αλλά φαίνεται ότι εκείνος δεν είχε αντέξει την απόρριψη και την πήρε μαζί του στο θάνατο.
Γύρω στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής είχε στηθεί έξω από το σπίτι της.
 Κανένας δεν άκουσε καβγά ή οποιαδήποτε φασαρία.
Η Εβελίνα σε κάποια στιγμή φώναξε τον πατέρα της, που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού τους. «Μπαμπά, βγες έξω γρήγορα…», αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια.

Όταν ο πατέρας της 32χρονης βγήκε από το σπίτι, δεν είδε κανέναν. Διαπίστωσε όμως ότι στην άσφαλτο ήταν τα σώματα της κόρης του και του πρώην συντρόφου της.

Ελίνα Βαχαβιόλου - Καλαμάτα - φόνοςΕλίνα Βαχαβιόλου - Καλαμάτα - φόνος
Ο πατέρας της, όπως και οι γείτονες, δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς. Στο σημείο όμως βρέθηκαν οι δύο σφαίρες και το όπλο του διπλού εγκλήματος.

Ο 30χρονος είχε πυροβολήσει τη γυμνάστρια στο κεφάλι, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του. Και οι δύο είχαν από μία σφαίρα στο κεφάλι.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Εκείνος πέθανε στις περίπου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή σχεδόν δώδεκα ώρες αργότερα σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου είχε μεταφερθεί.
Ελίνα Βαχαβιόλου - Αλβανός Ismaitzil - φόνος - ΚαλαμάταΗ Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, που διαπίστωσε ότι ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής, βρισκόταν παράνομα στη χώρα, αφού είχε απελαθεί, διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του διπλού φονικού.
Η κηδεία της Ελίνας θα γίνει την Δευτέρα στις 14.00, στον Ιερό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Μάλτας Αβίας.

Ελίνα Βαχαβιόλου - Αλβανός Ismaitzil - φόνος - ΚαλαμάταΑλβανός Ismaitzil - φόνος - Καλαμάτα
Αλβανός Ismaitzil - φόνος - Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages