ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Share This
Άμεσα θα εκτελεσθούν από το Δήμο ορισμένες επείγουσες εργασίες συντήρησης, ώστε να λειτουργούν χωρίς πρόβλημα και με ασφάλεια το 6ο Λύκειο, το 4ο ΕΠΑΛ και οι λοιπές σχολικές μονάδες, οι οποίες στεγάζονται στο κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου. Στο πλαίσιο συσκέψεως σήμερα, υπό την προεδρία του Δημάρχου, αποφασίσθηκε η διενέργεια των εξής παρεμβάσεων άμεσα:
  1. Επισκευή λεβητοστασίου
  2. Αποκατάσταση της λειτουργίας των κουδουνιών του κτηρίου
  3. Επισκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στις αίθουσες όσον αφορά στο φωτισμό και τις πρίζες, καθώς και της μεγαφωνικής εγκατάστασης
  4. Παροχή χρωμάτων από το Δήμο, προκειμένου να αποκατασταθούν οι εξωτερικές όψεις μετά από βανδαλισμούς
  5. Αποκατάσταση της περίφραξης στη βόρεια πλευρά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Δημάρχου με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κτηριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) Ηρακλή Δρούλια, ο δεύτερος γνωστοποίησε στον Π. Νίκα ότι το κόστος των παρεμβάσεων στο σχολικό κτήριο, που είναι προβληματικό από κατασκευής, ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ περίπου. Ο Δήμαρχος πρότεινε – και έγινε δεκτό – να συνεργασθούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με εκείνες της Κτηριακές Υποδομές ΑΕ για την ολοκλήρωση σχετικής μελέτης. Εντός της εβδομάδας αναχωρεί κλιμάκιο τεχνικών του Δήμου για την Αθήνα, για συνεργασία με τους τεχνικούς της Κτηριακές Υποδομές ΑΕ, ώστε να ολοκληρωθεί σύντομα η μελέτη.

Το έργο θα δημοπρατηθεί από την Κτηριακές Υποδομές ΑΕ, με κάλυψη της δαπάνης από πλευράς της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages