Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Share This
Με όλες τις τιμές εορτάστηκε σήμερα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. 

Στην Αθήνα, τελέστηκε στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου η Δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στρατιωτική παρέλαση με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, μηχανοκίνητων και εναέριων μέσων.
 Η παρέλαση διεξήχθη ομαλά, χωρίς κιγκλιδώματα, με διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Ακολούθησε σύντομο γλέντι -λόγω των κακών καιρικών συνθηκών- με δημοτικά τραγούδια και χορούς μελών μουσικοχορευτικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα. 
Το παρών στη στρατιωτική παρέλαση και στις εκδηλώσεις έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά κ.ά.
 Επίλεκτα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και τσολιάδες συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12.20 το μεσημέρι.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι σχηματισμοί και ελιγμοί των εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages