Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Share This

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ...ΣΥΡΙΖΑ "Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια" Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, που βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι στην Καλαμάτα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.
Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ».

1 σχόλιο:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages