ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Σοβαρά τραυματίστηκε 26χρονος στην Καλαμάτα, από έκρηξη που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, σε αποθήκη διαμερίσματος στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και νοσηλεύεται στην μονάδα εγκαυμάτων στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Από την έκρηξη που ήταν σφοδρή αναστατώθηκε όλο το κέντρο της Καλαμάτας και σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, ενώ εκσφενδονίστηκαν τζάμια σε μεγάλη απόσταση.
Το σημείο έχει αποκλειστεί και έχει σπεύσει κλιμάκιο πυροτεχνουργών της αστυνομίας, που ερευνά τον χώρο για να διαπιστώσει την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη, αν και πιθανολογείται πως πρόκειται για παράνομο εργαστήρι κατασκευής κροτίδων και βεγγαλικών. Σημειώνεται ότι ο 26χρονος στις 5 του περασμένου Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί μαζί με δύο ακόμη άτομα, γιατί είχαν προκαλέσει εκρήξεις σε παλαιά χωματερή της Καλαμάτας. Στις έρευνες που είχαν γίνει τότε στο σπίτι του -που είναι η πολυκατοικία στην οποία σημειώθηκε χθες βράδυ η έκρηξη- είχαν βρεθεί, μεταξύ άλλων, και υλικά παρασκευής εκρηκτικών υλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages