ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ;

ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ;

Share This
Οσοι συμμετείχαν χθες το πρωί στο γαστρονομικό αφιέρωμα για την Πελοπόννησο που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα…έτριβαν τα μάτια τους…! Οι παρουσιαστές του προγράμματος εμφανίστηκαν ντυμένοι με πελοποννησιακές παραδοσιακές στολές… Ολα κυλούσαν καλά μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν ήταν απλά δύο παρουσιαστές που φορούσαν παραδοσιακές Πελοποννησιακές στολές δεν ήταν αλλοι απο την Ντίνα Νικολάκου αντιπεριφερειάρχη και τον Περικλή Μαντά πάλι αντιπεριφερειάρχη. Και για την Ντίνα Νικολάκου η επιλογή να φορέσει την παραδοσιακή στολή είναι κάτι που δυνητικά μπορούσε να κάνει αφού έχει δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η πολιτική Τατούλη στην Πελοπόννησο…! Ο Μαντάς όμως; Αυτός θυμίζει τον Φαίδωνα Γεωργίτση στην παλιά ταινία, ο οποίος δεν πίστευε όταν του έλεγαν ότι θα ξυρίσει και το μουστάκι…! Και όμως η λατρεία και αφοσίωση του στον Τατούλη τον έκανε να γίνει βρακοφόρος…..Για ποιό μουστάκι να λέμε τώρα…!
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.Η πρώτη αντίδραση ήταν όντων σοκαριστική αλλά…! Οσο και αν η Αλειφέρη και κάτι άλλοι χαμογελούσαν χαιρέκακα συμφωνούμε με την επιλογή των δύο αντιπεριφερειαρχών να ντυθούν με τις παραδοσιακές στολές και να παρουσιάσουν τον τόπο τους. Σε όλη την Ευρώπη είναι δεκαετίες τώρα θεσμός οι εκλεγμένοι να παρουσιάζονται σε εκδηλώσεις με παραδοσιακή ενδυμασία και αρέσει στον κόσμο αυτό. Αποτελεί μάλιστα υποχρέωση του τελετουργικού τους. Στην Ελλάδα που όλα είναι ψεύτικα και υποκριτικά η παράδοση προκαλεί γέλια και ειρωνείες. Πολύ καλά έκαναν. Το σκετσάκι όμως ήθελε περισσότερη δουλειά γιατί Νικολάκου και Μαντάς το είπαν ελαφρώς με παιδική διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages