ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΦΑΒΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κας ΜΠΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΦΑΒΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κας ΜΠΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΦΑΒΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κας ΜΠΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ

Share This
Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι εκπρόσωποί τους αγωνίζονται καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος. Αυτό ακριβώς πράττουμε και εμείς σχετικά με το δημόσιο ΚΤΕΟ, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια λειτουργία του. Προφανώς η κα Μπούζα έχει διαφορετική άποψη για τη δημόσια περιουσία, εκφράζοντας τον πολιτικό της φορέα, που επιδιώκει το ξεπούλημά της. Καλό θα είναι να περιοριστεί στις ανακοινώσεις της υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και όχι για θέματα, που αφενός δεν γνωρίζει και αφετέρου δεν έχει καμία αρμοδιότητα.
 Το δημόσιο ΚΤΕΟ είναι θέμα του κυρίου Τατούλη, ο οποίος πρέπει να πάρει άμεσα θέση υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του και της συνεχούς αναβάθμισής του προς όφελος των πολιτών της Μεσσηνίας και του ελληνικού δημοσίου. Φυσικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ πλέον με ανόητα σχόλια και απαράδεκτες υποδείξεις από ανθρώπους, που οι ίδιοι φορούν μόνιμα «κομματικά γυαλιά».
 Δημήτρης Γ. Φαββατάς Μέλος Δ.Σ. Υπαλλήλων Π.Ε Μεσσηνίας Μέλος της ΟΣΥΑΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages