ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ...

Share This
Πρώτη μέρα στα σχολεία Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, με τον καθιερωμένο κατά την ελληνική παράδοση αγιασμό και με ελπίδες και αισιοδοξία για μια καλή χρονιά, παρά τα προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης.
Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα σχολεία Γυμνάσιο Παραλίας, 4ο Λύκειο, τα τέσσερα σχολικά συγκροτήματα των Γιαννιτσανίκων και το σχολείο Μπουγά, παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά στους μαθητές.Ο Π. Νίκας, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην άριστη κατάσταση των σχολικών κτηρίων από πλευράς υποδομών και στις εργώδεις προσπάθειες που κατέβαλαν οι Υπηρεσίες του Δήμου και πολυάριθμα συνεργεία. Ολόκληρη τη χρονιά, η φροντίδα για τις υποδομές των σχολείων θα είναι στις  προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα ή, τουλάχιστον, σοβαρά προβλήματα.

3ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
3os-paidikos-stathmos-agiasmos
Το κτήριο του 3ου Παιδικού Σταθμού Δήμου Καλαμάτας έβαψαν με τα κατάλληλα χρώματα οι δημοτικοί υπάλληλοι - εργαζόμενοι στον Παιδικό Σταθμό. Η μαγείρισσα, η καθαρίστρια, οι παιδαγωγοί προμηθεύτηκαν τα χρώματα από το Δήμο και έβαψαν με τη συνεργασία των οικείων τους όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του κτηρίου, το οποίο έλαμψε από καθαριότητα και φροντίδα.
Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο χώρο και ευχαρίστησε το προσωπικό για την ανιδιοτελή και παραδειγματική προσφορά του, σε μια περίοδο που υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις χρημάτων και προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages