ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τόσο κατά την υποδοχή των συνέδρων, όσο και κατά την έναρξη του Συνεδρίου τόνισε ότι  "είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το συνέδριο του ΑΒΤΑ διοργανώνεται στην Πελοπόννησο και την Ελλάδα" και υπογράμμισε τη σημασία της Βρετανικής αγοράς τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και για την Πελοπόννησο, όπου οι Βρετανοί είναι οι πρώτοι σε αφίξεις.
Ο Πρόεδρος του ΑΒΤΑ κ. Noel Josephidis χαρακτήρισε εξαιρετική τη διοργάνωση και μετέφερε τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων, τόσο για τη διοργάνωση, όσο και πρωτίστως για τις ομορφιές και την ελκυστικότητα του προορισμού της Πελοποννήσου".
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου στο χαιρετισμό της σημείωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε δύσκολες στιγμές για τη χώρα τολμά και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες για το σήμερα και το αύριο του τόπου και, αφού αναφέρθηκε στη δύσκολη διεκδίκηση της διοργάνωσης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία το Costa Navarino, την Aegean, το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση.
Ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα κ. John Kittmer στο χαιρετισμό του στο συνέδριο αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο σχέδιο για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα γνώριμο και προσφιλή τόπο, αλλά και στο πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό της απόθεμα, κάνοντας ιδαίτερη αναφορά στη ναυμαχία του Ναβαρίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages