Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ “κράζει” τοον Καμμένο..! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ “κράζει” τοον Καμμένο..!

Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ “κράζει” τοον Καμμένο..!

Share This
Νέα πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση δέχεται ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος για τα σχέδιά του περί ίδρυσης στρατιωτικών λυκείων και υποχρεωτική στράτευση γυναικών που διεκδικούν θέση στα Σώματα Ασφαλείας.Υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με τη στράτευση των γυναικών και κάνουν λόγο για «στρατιωτικοποίηση», ενώ την ίδια ώρα αρνητικά, τουλάχιστον για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, έχει μετρήσει το γεγονός ότι ότι την ώρα που ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του δεν στήριξαν το σύμφωνο συμβίωσης, ο ίδιος θέτει ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό με τις γυναίκες στ χακί.
Αντίθετος εμφανίστηκε ήδη ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης: «Αν τους αρέσει να πάνε. Είμαι υπέρ της ισότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Δεν είμαι υπέρ της υποχρεωτικής θητείας των γυναικών».
Αντίθετος με την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση σε σώματα ασφαλείας που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος, εμφανίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη κι όχι άλλη στρατιωτικοποίηση. Η πρόταση να “ντυθούν στο χακί” γυναίκες και μαθητές, δεν είναι κυβερνητική πολιτική», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε μήνυμά του στο Twitter.
Μετά το Ποτάμι, που επιτέθηκε με δριμύτητα στον κ. Καμμένο, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για νέο παραλήρημα του υπουργού Άμυνας, που, όπως λέει, δεν εκπλήσσει. «Αυτοί είναι οι ΑΝΕΛ. Ακροδεξιοί, φανατικοί, ομοφοβικοί» σημειώνει και επικρίνει έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ:  «Εμείς έχουμε ήδη καταδικάσει αυτό που εκφράζουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εξακολουθεί να τους καλύπτει και να τους εναγκαλίζεται, για την καρέκλα, για την εξουσία. Χωρίς αρχές και αξίες. Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν. Αλλά αριστερή κυβέρνηση με ακροδεξιούς δεν γίνεται. Φαίνεται ότι κάποιοι νέρωσαν παρά πολύ το κρασί τους».Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο ελληνικός λαός βγάζει ήδη τα συμπεράσματα του, ενώ καταλήγοντας σημειώνει σε ειρωνικό τόνο:  «Συνιστούμε πάντως στον κ Τσίπρα όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον κ Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages