ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ!

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ!

Share This
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ 
Η ΕΛΛΑΔΑ με το επονείδιστο χρέος αλλά και την οικονομική κρίση εξακολουθεί ακόμα και στις μέρες μας από καρεκλοκένταυρους χαρτιογιακάδες και δήθεν προοδευτικούς να αποδεικνύει τον στρουθοκαμηλισμό τους αλλά κυρίως να επιβεβαιώνει την παραδοχή μας ότι όλα είναι θέμα Παιδείας σε τούτη την χώρα.
Με αφορμή τα όσα εκφράστηκαν για το Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων ατόμων με ομοφοβικά, εμετικά, ρατσιστικά και ακραία σχόλια από καλοβολεμένους πολιτικούς που έβγαλαν χρυσάφι στο εξωτερικό ή από υποκριτές ιερωμένους που μετέτρεψαν το Αγάπάτε Αλλήλους σε..Βαράτε Αλλήλους αποδεικνύει ότι τα όρια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι δυσδιάκριτα στην χώρα μας. Διότι με αφανή, αστήρικτα, ημιμαθή, προκλητικά επιχειρήματα δεν έχουν αντιληφθεί την παγκόσμια και διεθνή πραγματικότητα. Είχα γράψει ότι η κύπρος θα ψήφιζε πρώτη το Σύμφωνο ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ από τη χώρα μας και ήμουν αληθής. 
ΟΜΩΣ κυρίως προκαλεί αποστροφή η υποτιθέμενη ρητορία των δήθεν προοδευτικών και μορφωμένων ευτυχώς ελάχιστων καρεκλάτων Ελλήνων που θεωρούν ότι οι LGBT δεν έχουν δικαίωμα ως Έλληνες και φορολογούμενοι να ασκήσουν τα αυτόνόητα δικαιωματά τους. Κυρίως όταν η χώρα μας δεν υιοθετεί το διεθνές, ευρπωαικό δίκαιο εναρμονίζοντας την νομοθεσία της. Προφανώς οι αστήρικτοι λόγοι τους δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ότι ο κόσμος αλλάζει και ότι θα έρχονταν νεά βαριά πρόστιμα με καταδίκες για την χώρα μας. Όταν στην ουσία η χώρα μας όφειλε να αλλάξει προ καιρού. Να μην στερήσουν την ένωση πολιτών και ατόμων, να μην δίνουν το δικαίωμα στην Αγάπη και τον αυτοπροσδιορισμό.
ΠΑΝΩ από όλα όμως θεωρώ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ για την Ελλάδα την χώρα του Φωτός που δημιούργησε την Δημοκρατία, τον Πολιτισμό και κυρίως τα Ανθρώπινα Δικαιώματα από την αρχαιότητα, σήμερα να τα απεμπολεί και με αναληθείς ρητορίες ορισμένων ελάχιστων ομοφοβικών να παραγκωνίζει την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Στο τέλος ας αναλογιστούν ότι ο Άνθρωπος ακόμα διακρίνεται από δύο κύρια συστατικά. Την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ που υπάρχει ως δεδομένο ακόμα και στα ελληνικά ιδεώδη -ακόμα και στο ευαγγέλιο που επίτηδες διαστρεβλώνουν οι ραδσοφόροι- αλλά και την ΕΞΕΛΙΞΗ. Την μαγικη΄λέξη που σημαίνει ότι τα πάντα ρει και η ανθρώπινη υπόσταση δεν μπαίνει σε στερεότυπα, σε κλισέ, αλλά διευρύνεται, εξελίξεσσεται, ενοποιεί και ενώνει τους ανθρώπους. Πριν ευχηθώ καλές γιορτές να υπενθυμίσω ότι αν αυτή η χώρα έχει μέλλον ίσως έχει από εκείνους που θα δημιουργήσουν το μέλλον. Άσχεται από τον ερωτικό τους προσανατολισμό. Αρκεί να έχουν αγαπη ΓΙΑ όλους. Γιατί ευτυχώς όσοι στηρίζουν τους LGBT είναι νοήμονες, είναι φίλοι τους, είναι άνθρωποι, είναι οραματιστές, είναι σαν τις κουκίδες που μας ενώνουν όλους. Εξάλλου ο Νόμος της Αγάπης νικάει πάντα..

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΩΝ LGBT ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- LGBTE GREECE BLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages