ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

Share This
Να σερφάρουν στο διαδίκτυο θα μπορούν πλέον οι ασθενείς, συνοδοί επισκέπτες και προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας καθώς έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την Διοίκηση η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση. Συγκεκριμένα, σε οποιοδήποτε σημείο του κτιριακού συγκροτήματος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος ο καθένας έχει πλέον την δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω  Wi-FiΗ εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Διοίκησης του Νοσοκομείου, για συνεχή βελτίωση και παροχή  νέων υπηρεσιών προς τους προσερχόμενους πολίτες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σε διασύνδεση με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας ΕΔΕΤ Α.Ε, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi-Fi, που εξασφαλίζει γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Ταυτόχρονα η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ολοκληρώσει νέα πρόταση αναβάθμισης και επέκτασης των συστημάτων πληροφορικής με προοπτική να ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Στόχος της νέας πρότασης είναι:
•  η μείωση του κόστους λειτουργίας και ταυτόχρονη αύξηση της αποδοτικότητας του,
•  η ποιοτική αναβάθμιση της νοσηλείας και την παροχή όσο είναι δυνατό, προσωποποιημένων - εξατομικευμένων υπηρεσιών,
•  η υποστήριξη των πλέον σύγχρονων ιατρικών μεθόδων και διαδικασιών,
•  η υποστήριξη της διοικητικής και λειτουργικής ικανότητας του νοσοκομείου με άμεσο αποτέλεσμα τη βελτίωση της προσβασιμότητάς του ειδικά από ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.
Στο πλαίσιο της νέας πρότασης θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
•  Η αναβάθμιση του υφιστάμενου σταθερού δικτύου δεδομένων, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.
•  Η αναβάθμιση και επέκταση του ασύρματου δικτύου δεδομένων σε όλους τους εσωτερικούς και ορισμένους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου με στόχο την αποτελεσματική υποστήριξη υπηρεσιών μέσω του ασύρματου δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages