ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Share This
Ο συντονισμός όλων των φορέων και συλλόγων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας «Αλληλεγγύη για τους πρόσφυγες», κυρίως για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, ήταν το αντικείμενο της δεύτερης συνάντησης χθες στο Διοικητήριο, υπό την προεδρία της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη- Καραθανάση. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ελλάδος, του Συλλόγου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας, του Κινήματος Πολιτών Μεσσηνίας «Μαζί για τους πρόσφυγες», του Συλλόγου Τριτέκνων, του Συλλόγου Πολυτέκνων, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, της Συντεχνίας Αρτοποιών Μεσσηνίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μεσσηνίας.
Θα έχει και συνέχεια Όπως αποδείχτηκε στη συνάντηση, οι φορείς αυτοί σύμφωνα με το Θάρρος, όπως και άλλοι που δραστηριοποιούνται στη Μεσσηνία, έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες. Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Περιφέρειας να συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση για την οργανωμένη αποστολή των ειδών στους πρόσφυγες, θέτοντας τις δράσεις τους υπό την αιγίδα της. Συμφώνησαν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τα μέλη τους, όπως και ότι η προσπάθεια πρέπει να έχει περιοδικότητα και συνέχεια. Κατέθεσαν απόψεις και ιδέες για την καλύτερη κινητοποίηση των πολιτών, ενώ προσφέρθηκαν για εθελοντική εργασία στην ταξινόμηση – συσκευασία – σήμανση των προϊόντων που θα συγκεντρωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages