ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ

Share This
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Τσιρώνη σε αυτοδιοικητικούς της Τριφυλίας ότι δήθεν με το θέμα του Κυπαρισσιακού επιθυμεί “να πάρει η οικολογία ρεβάνς από την CostaNavarino” η κα. Νικολάκου δήλωσε τα εξής: “Οφείλει άμεσα ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας να απομακρύνει τον κ.Τσιρώνη.
Με τις παρωχημένες εμμονικές δήθεν οικολογικές απόψεις του, στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της Περιφέρειας μας. Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε στη διαχείριση των απορριμμάτων, προσπαθώντας μεθοδικά να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε αδιέξοδα, την εμμονή να επιμένει στο Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο έχοντας απέναντί του όλους τους θεσμικούς φορείς των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής καθώς και τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υπογραφή μεγάλων τουριστικών μονάδων της Πελοποννήσου, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του εναντίον της ατμομηχανής της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανεπιθύμητος ο κ.Τσιρώνης στην Πελοπόννησο. Υπενθυμίζουμε στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ότι η συγκεκριμένη τουριστική επένδυση CostaNavarinoαποτελεί πρότυπο επένδυσης, προστιθέμενη αξία της οποίας αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος, γεγονός για το οποίο έχει βραβευθεί σε διεθνές επίπεδο με χαρακτηριστική τη λειτουργία του περιβαλλοντικού ερευνητικού κέντρου στην Ελλάδα “Navarino Environmental Observatory” .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages