Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ...ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ...ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ!

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ...ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ!

Share This
Βάση αερόστατων δημιουργείται στην Καλαμάτα και από τις 15 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις πάνω από τηΜεσσηνία, από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016, ενώ η πίστα απογείωσης-προσγείωσης στην Καλαμάτα θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στη δυτική παραλία της πόλης, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε προσωρινά, «διότι ήδη έχει δημοπρατηθεί από το Δήμο η προμήθεια των σχετικών υλικών, ώστε από την επόμενη σεζόν να δοθεί στη νεολαία που αθλείται, για την εξυπηρέτηση του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο δήμαρχος. Ο Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε τις πτήσεις αεροστάτων «κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον» για επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής, ενώ επεσήμανε ότι «για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα», προσθέτοντας πως ο Δήμος Καλαμάτας με χαρά την υποδέχεται και παραχωρεί το συγκεκριμένο χώρο για την εξυπηρέτηση του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages